Uzunkuyu İlkokulu
İstiklal Cad. No18 UZUNKUYU KÖYÜ URLA / İZMİR

VİZYON

Yetiştirdiğimiz öğrenciler; dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen bireylerdir. Sağlıklı yaşayan, kendisi ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı, çalışmalarıyla başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir. Kısaca vizyonumuz; Yapacağımız her türlü çalışmada diğer eğitim kurumlarına ´´ MODEL OLMAK´´ tır.

MİSYON

Güzel bir köy ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, başarılı, öğrenme heyecanı olan, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmek.

NORMAL

KATI YAKIT/KALORİFER

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

URLA-ÇEŞME YOLU ÜZERİNDE URLA´YA 25 KM UZAKLIKTA.OTOBAN ÜZERİNDE ZEYTİNLER ÇIKIŞINDA